Jarenlang was Corry Konings getrouwd met Piet Roelen, de manager van Helmut Lotti en de vader van haar kinderen. De twee zijn niet meer samen en Corry is ook niet meteen nog op zoek naar de liefde.

“Maar het lot heb je niet in eigen handen. Op dit moment komen mijn kleinkinderen op de eerste plaats. Mocht ik plots weer 247 met een man rekening moeten houden? Dat zou wennen zijn. Maar een goede vriendschap is vaak meer waard dan een slechte relatie”, zegt ze in Primo.

Gelukkig heeft Corry geen ruzie met Piet en kunnen ze elkaar nog altijd begroeten als ze elkaar ergens tegenkomen. Er is van haat geen sprake tussen hen.

“De meeste mensen hebben een haat-liefdeverhouding met hun ex, maar persoonlijk vind ik dat een goede band – zelfs na een scheiding-moet kunnen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten