Je moet zelf zijn

Een prinses mag dan wel een voorbeeldfunctie hebben, ze zijn en blijven ook nog altijd mensen die af en toe graag plezier maken en misschien soms eens de grens opzoeken. Dat doet prinses Alexia zeker.

Op TikTok circuleren filmpjes van de Nederlandse prinses in het uitgaansleven. Ze vindt het jammer dat dat gebeurde, en is de hele heisa nog altijd niet vergeten. Wie de filmpjes online gooide, weten ze nog altijd niet.

“Dat gebeurde toen ik veertien was. Inmiddels zijn we vier jaar verder. Je groeit op, je persoonlijkheid en karakter veranderen. Niet iedereen die social media gebruikt, hoeft meteen een etiket te krijgen. Het is fijner als ik geen etiket heb en mezelf kan ontwikkelen”, zegt Alexia in Weekend.

Maar zich verontschuldigen voor de beelden wil Alexia ook niet. Dat hoeft ook niet. Want ze was gewoon zichzelf.

“Ik ben gewoon Alexia. Meer kan ik er niet van maken. Ik weet wie ik ben, mijn familie weet wie ik ben, goede vrienden weten wie ik ben. Wat de media dan zegt, maakte me weinig uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten