Net zoals haar broer Jan Smit doet Monique Smit het ontzettend goed. Zij heeft haar draai gevonden met ‘KidsPop’ in de kinderscene. Daar geniet ze nog elke keer van.

“We hebben echt miljoenen streams, dat je echt denkt: wow, wat gebeurt er in het land? Al die kinderen groeien op met mijn liedjes en dat is gewoon heel bijzonder. Van de theatershow ‘Kidspop’ zijn nu al 35 voorstellingen geweest. Volgend jaar doen we nog een deel, maken we het af”, klinkt het enthousiast in Party.

Maar het blijft niet bij die shows. Ook het jaar erna zijn er al plannen voor minimaal veertig shows. Daarbovenop komen ook nog eens de normale optredens in het land.

“Ik ben dan geen één weekend meer vrij, waardoor het toch wel een beetje zoeken wordt naar hoe ik dat ga doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten