Berget Lewis is helemaal gek van Kerstmis en kan dan ook niet wachten om haar woning te versieren. Volgens de zangeres heeft haar moeder het kerst vieren haar met de paplepel ingegoten.

“We hadden vroeger een open keuken met een barretje waaraan we aten”, gaat ze van start in Libelle. “Maar met kerst huurde mijn moeder altijd een lange tafel. Dat was ook wel nodig, want we waren met zes kinderen thuis.”

Berget kan het zich nog zo voor de geest halen hoe ze samen met haar broertjes en zusjes ’s ochtends in hun pyjama de trap afrenden en een tafel vol lekkers zagen staan voor het kerstontbijt.

Na het ontbijt kwam het favoriete moment van elk kind, namelijk de cadeautjes uitpakken. Op de achtergrond weerklonk steevast het album van Nat King Cole. Een album dat de zangeres nog steeds regelmatig luistert uit pure nostalgie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten