Holly Brood vertelt in Story hoe haar relatie met Soy Kroon tot stand is gekomen.

De vonk zou al overgesprongen zijn in 2016 toen beiden nieuw waren op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden. Aangezien het tweetal onmiddellijk een gemeenschappelijk gespreksonderwerp hadden, zochten ze regelmatig steun bij elkaar.

Na vier maanden vriendschappelijk met elkaar om te gaan kwam het na verloop van tijd toch tot een eerst kus bij Holly thuis. Soy was op dat moment bij haar op bezoek en het was volgens het gelukkige paar toen al te laat om nog naar huis te gaan.

Oorspronkelijk hield het koppel hun relatie verborgen en gingen ze wel erg ver om dit niet te laten opvallen. “Er ging stiekem een handje onder tafel. We hielden handen vast, terwijl we met allemaal mensen uit eten waren”, geeft Soy aan.

Achteraf gezien bleek al dit toneel echter voor niets nodig want hun vrienden en de mensen op de set hadden al langer in de gaten dat er iets speelde tussen de twee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten