Het leven lijkt Matthijs van Nieuwkerk opnieuw terug toe te lachen. Onlangs werd bekend gemaakt dat het tv-gezicht bij RTL4 een vierjarig contract aangeboden zou krijgen en ook nu lijkt hij opnieuw een contract onder zijn neus geschoven te krijgen volgens Story. Een huwelijkscontract, zo blijkt!

Matthijs zou in de lente van 2024 namelijk gaan trouwen met Martha Riemsma, de zestien jaar jongere oud-hoofdredacteur van de Twentsche Courant Tubantia. Het koppel zou naar verluidt al sinds juni 2021 een relatie hebben. Martha heeft net als Matthijs een kind uit een vorige relatie.

Het huwelijk zou volgens bronnen doorgaan in het mooie Raadhuis van Deventer, dat ook tot UNESCO-monument is uitgeroepen.

Hoewel dit nog niet officieel bevestigd is, lijkt de kans reëel dat tv-presentator Özcan ‘Eus’ Akyol het paar in de echt zal verbinden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten