In Story staat het verhaal te lezen over hoe Babette van Veen haar scheiding in 2010 beleefde. Na twaalf jaar huwelijk kwam er helaas een einde aan het sprookje met haar ex-man Bas Westerweel, die verliefd was geworden op de buurvrouw.

“Ik had onze breuk niet zien aankomen”, gaat Babette van start. “Ja misschien waren we niet heel gelukkig en vormden we niet de perfecte match, maar in mijn ogen hadden wij het leuker dan de meeste anderen om ons heen.

Oorspronkelijk wou de actrice nog samenblijven voor de kinderen maar Bas stond daar anders in en dacht dat het gras groener was bij de buren. Een besluit dat erg hard aankwam bij de actrice.

Wat volgde was een erg verdrietige en eenzame periode voor Babette. “Mensen vonden het naar voor me, maar wisten niet hoe ze moesten omgaan met mijn verdriet, dus gingen ze me uit de weg”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten