Ann Dominique Wilten, de schoondochter van René Froger deelt in Story een leuke anekdote over de eerste ontmoeting met haar schoonfamilie. Ondertussen is de vriendin van zoon Danny al zeven jaar kind aan huis bij de Frogers, maar haar eerste ontmoeting liep toch net iets onwenniger.

“Ik was zo nerveus”, gaat Ann Dominique van start. “Het eerste uur durfde ik zelfs niet naar het toilet. Tot ik me bedacht dat René en Natasja ook maar gewoon mensen zijn. Ze zorgen ervoor dat je je meteen welkom voelt.”

Ondertussen blijkt Ann Dominique zelfs een heel goede band te hebben opgebouwd met haar schoonmoeder. Zo vertelt ze over een autorit met Natasja waar het tweetal zo’n vier uur met elkaar doorbracht. “We hebben zoveel fijne en mooie gesprekken gehad. We spraken over het moederschap, relatieperikelen… Alles kwam op tafel!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten