Anouk lijkt met Dominique Schemmekes eindelijk de man van haar dromen gevonden te hebben en is dan ook gelukkiger dan ooit. Toch geeft de zangeres aan dat ze het gevoel heeft dat liefde niet voor haar is weggelegd.

“Ik weet niet of ik daar de juiste persoon voor ben eerlijk gezegd”, gaat Anouk van start in Weekend. “Omdat ik een enorme sukkel in de liefde ben.”

De zangeres houdt van de liefde en ging halsstarrig ernaar op zoek, misschien zelfs zo hard dat ze het op een bepaalde manier wou forceren en daardoor zichzelf verloor in haar relaties.

“Dat loopt meestal niet goed af, zoals je hebt gezien op het nieuws”, zegt ze met enige zelfspot.

Ondertussen is Anouk al sinds 11 juni 2022 getrouwd met haar negentien jaar jongere geliefde en lijkt ze eindelijk een gezonde relatie te hebben opgebouwd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten