Omdat Thijs Römer onlangs veroordeeld is tot een gevangenisstraf van een maand en een taakstraf van 240 uur, besloot Story uit te zoeken hoe zo’n dag in de gevangenis er nu net uitziet.

Volgens een bewaker die anoniem wenst te blijven gaat de acteur op een Extra-Zorg-Afdeling geplaatst worden, omdat hij daar bescherming gaat genieten tegen andere gedetineerden. Dit wil wel zeggen dat hij zijn dagen vooral in isolatie gaat doorbrengen.

Hij kan ook kiezen om er wat werk te verrichten maar dit is geheel vrijblijvend. In principe zou Thijs een hele dag tv kunnen kijken of met familie en vrienden bellen. Zolang hij geld heeft kan hij in principe blijven bellen. Al is dit wel op een ouderwetse telefoon en niet op een gsm. Internet en Whatsapp zijn dus uit den boze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten