Marianne Weber voelde zich gepasseerd door goede vriend John de Bever, nadat ze geen uitnodiging had gekregen om te komen optreden tijdens “De Bevers In Ahoy”.

“Ik was me van geen kwaad bewust”, gaat John van start in Story. “De afgelopen vier jaar hebben we geen contact gehad.”

John geeft aan dat hij vorig jaar gelezen heeft dat Marianne gestopt was met zingen en dat ze de artiestenwereld zeker niet zou missen. “Dat is ook de reden waarom we haar niet hebben gevraagd voor het concert. Want iemand die gestopt is gaat niet meer zingen”, verduidelijkt John.

Toen Kees Stevens, de echtgenoot van John, het nieuws las dat Marianne kwaad was, heeft hij haar proberen bellen. Maar helaas zonder gehoor. “Dan houdt het op. Al blijft ze hier altijd welkom”, besluit John.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten