In Libelle vertelt Ellen Callebout dat Kerst bij de familie Verhulst steevast wordt gevierd met veel cadeautjes. Deze dag is dan ook een heus familiefeest volgens Gert. “Onze regel is: nieuwjaar vieren we met vrienden, kerst altijd met familie.”

Uiteraard is de kerstperiode een erg drukke periode voor de familie. “Mijn vader heeft meer dan dertig jaar kerstshows gespeeld met Samson en sinds vorig jaar heb ik dat stokje overgenomen”, geeft Marie aan. “Toch proberen we als gezin altijd tijd voor elkaar vrij te maken.”

Tijdens de feestdagen houdt Gert erg van tradities, zo zou hij elk jaar opnieuw The Sound of Music kunnen kijken. Marie daarentegen heeft het dan weer liever iets moderner en kijkt graag Harry Potter als de kerstboom er staat. “Ik heb die films al zo vaak gezien dat ik alle teksten met de personages kan meepraten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten