André Hazes heeft gebroken met zijn manager Ricardo Klaverdijk, zo staat in Party te lezen. Volgens de zanger heeft zijn moeder de situatie voor Klaverdijk ondraaglijk gemaakt.

Hazes geeft aan dat hij het contract met zijn manager heeft verbroken omdat deze niet kon antwoorden op een belangrijke vraag. “Ik stuurde een appje, van: ‘Ricardo, besef jij heel goed dat door dit soort dingen er een kans bestaat dat ook mijn moeder en ik ooit tegenover elkaar in een rechtszaal komen te staan. Omdat ik dit niet accepteer. En Je hebt twee kanten in een rechtszaal. Aan welke kant ga jij zitten?’”

Toen Klaverdijk geen antwoord kon geven en André aandrong en hoopte dat hij voor hem ging kiezen, realiseerde de zanger zich dat hij een onmogelijke vraag aan zijn manager stelde omwille van zijn band met Rachel.

“Zij heeft die situatie gewoon ondraaglijk gemaakt voor hem”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten