Hoewel Dries Roelvink een artiest is die wars is van arrogantie, sterallures en kapsones, is hij niet zo nuchter als hij meestal overkomt. Dat kunnen we lezen in Party. De volkszanger is namelijk extreem bijgelovig.

Zijn bijgelovigheid kent bovendien geen grens: niet alleen zal hij nooit onder een ladder doorlopen en mijdt hij angstvallig het getal 13 uit angst voor het noodlot, maar hij geeft ook altijd een tikje op zijn hoofd en onder zijn voet wanneer een ambulance hem passeert in de volle overtuiging dat hij er op die manier nooit in terecht zal komen. Het vliegtuig neemt hij dan weer enkel gekleed in pak en das omdat het dan – volgens zijn bijgeloof – nooit kan neerstorten.

“Het is geen geheim dat ik ontzettend bang ben voor de dood”, onthult Dries in het weekblad. “Maar wat helpt zijn die geluksstofjes, endorfine. Daar heb ik veel over gelezen”, legt hij uit. “Zolang ik daar met zingen, sporten, schrijven, koken en mijn wijntjes genoeg van aanmaak, ben ik de vrolijke Dries”, luidt zijn conclusie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten