Mees, de tienerzoon van Bridget Maasland, beschikt volgens haar over een bijzondere gave. Dat vertelt de presentatrice – die overduidelijk een apetrotse moeder is – aan Party.

Zo is hij volgens haar in staat om een erg bijzondere band op te bouwen met zowat alle honden. Ze omschrijft haar zoon dan ook als “echt een soort hondenfluisteraar.”

“Honden laten alles van hem toe en hij vindt ook alles goed. Het is één en al vreugde. En liefde”, besluit Bridget enigszins geëmotioneerd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten