De showbizzwereld mag dan vol glitter en glamour zijn, maar Xander de Buisonjé onthult in Story een kant die velen vaak over het hoofd zien: de uitdagingen van het ouderschap en het gezinsleven. 

Met zijn zoon Dex die onlangs naar de middelbare school is overgestapt en de intensieve zorg voor Sophie’s zieke moeder, heeft de zanger de handen vol. Hij deelt openhartig hoe hij nu vaker thuis is en zelfs de keuken induikt om te koken. 

Want zoals Xander het treffend zegt: “Zij heeft mij ook weleens door mijn mindere tijden heen geholpen… Dat doe je als je samen bent.” Een hartverwarmende herinnering aan wat echt belangrijk is in het leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten