Terwijl de voorbereidingen voor zijn huwelijk met Anouk in volle gang zijn, heeft Douwe Bob nog een andere belangrijke focus: zijn kinderen. 

In een openhartig gesprek met Story onthulde de zanger dat hij een liedje heeft geschreven voor zijn kinderen, dat op zijn aanstaande album zal verschijnen. Het nummer, genaamd ‘Someone You Love’, wordt beschreven als een hartverwarmende ode. 

Douwe Bob hoopt dat het nummer dient als een blijvende herinnering voor zijn kinderen, een muzikaal erfstuk dat ze altijd bij zich kunnen dragen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten