In april botste Thomas, de tienerzoon van zanger Wolter Kroes, met zijn fiets tegen een scooter waarna hij met zijn hoofd op het asfalt belandde. De jongen hield aan de zware klap een schedelbasisfractuur, een hersenschudding en permanente gehoorschade aan één oor op. Ook moest hij door concentratiestoornissen noodgedwongen van school veranderen.

Hoewel Thomas zich groot houdt, maakt Wolter zich toch wel zorgen om zijn zoon, zegt hij in Story: “Thomas is aan één oor doof. Dat is voor het leven. Hij heeft nog tien procent over, in de lage tonen. Dan hoor je gewoon niks meer”, legt de zanger uit. “Daar maak ik me wel zorgen over, hoe dat in de toekomst allemaal verdergaat”, bekent hij.

Een stoere tiener als Thomas wil zich evenwel niet laten kennen, merkt Wolter: “Maar ik zie echt wel wat die onzekerheid over hoe dit allemaal verder moet met hem doet”, zucht de bezorgde vader.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten