Een goede week geleden kwam het tot een aanrijding tussen Thomas Kroes en een scooter. Thomas was met de fiets onderweg toen hij bij een ongeval betrokken geraakte. De 14-jarige zoon van Wolter Kroes liep daarbij een zware hersenschudding en een breuk in zijn schedel op.

Thomas verbleef enige tijd in het ziekenhuis maar mocht ondertussen naar huis om daar verder te herstellen. Papa Wolter gaf ondertussen een update over het herstel van zijn zoon.

“Wat waren we vorige week ontzettend geschrokken met het ongeluk van onze grote vriend. We zijn nu een weekje verder en ik kan jullie vertellen dat het herstel lang gaat duren”, schrijft Wolter op zijn sociale media.

“Maar er is wel positief nieuws. Waar hij in het begin totaal onbereikbaar was, kunnen we nu weer normaal met m praten. Zijn lichaam herstelt dus goed van de klap. Hij ligt de hele dag in een donkere kamer omdat dat zijn herstel aan zijn hoofd goed bevordert”, reageert Wolter.

“We merken dat zijn gezicht ook langzaam weer sterker wordt. Zijn gehoor is nog hetzelfde, daar valt dus nog een hoop te winnen. Al met al wordt het een strijd van maanden. Maar we zijn zo intens dankbaar dat we met hem kunnen knuffelen en bij ons hebben en lekker kunnen verwennen”, beseft Wolter.

“Maar ik denk dat elke vader of moeder dat wel herkend. Je kind is het aller belangrijkste in je leven”, besluit de zanger. En daar heeft hij helemaal gelijk in. Wij wensen Thomas een snel maar vooral volledig herstel toe. Alles komt goed!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Een reactie achterlaten