Dit jaar mocht Willeke Alberti 78 kaarsjes uitblazen! Wanneer Story aan de nog steeds populaire zangeres vraagt hoe ze daar tegenover staat, geeft Willeke aan dat ze zich verheugt op haar 80ste verjaardag.

“Ik heb niets met leeftijden. Ik ben dankbaar voor wat ik kan en mag doen”, gaat de zangeres van start. “En ik weet ook wat ik níét meer moet doen, voor alles is een leeftijd.”

De zangeres geeft aan dat ze wat selectiever is geworden in het aanvaarden van optredens. “Ik bepaal zelf wat ik kan en wat ik doe. Dat is het voordeel van ouder worden”, geeft Willeke aan.

Van verveling is er echter geen sprake zo blijkt. De zangeres geniet volop van haar kinderen en kleinkinderen. “En verder doe ik heel gewoon de was en laat ik mijn hondje uit.”

“Ik mag niet mopperen, dus dat doe ik ook niet”, rondt Willeke optimistisch af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten