Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van de “Massa is Kassa”-ster Peter Gillis, heeft genoeg van de ex-vrouw van haar vriend, zo valt in Story te lezen.

“Wat Nicol allemaal naar buiten brengt…”, gaat Wendy van start. “Het begint behoorlijk te vervelen en wordt steeds ongeloofwaardiger”.

“Ik ben het echt zat!” gaat een duidelijk geïrriteerde Wendy verder “Nicol zegt het een, maar doet het ander. Ze wil niet meer met Peter geassocieerd worden of zelfs niet meer aan hem herinnerd worden. Maar ze zoekt Peter constant op door in het openbaar in interviews over hem te blijven praten.”

Wendy krijgt ook regelmatig berichten uit het kamp van Nicol waarin ze haar waarschuwen wat voor monster Peter zou zijn. “Maar Peter is allesbehalve een monster”, besluit een verliefde Wendy.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten