Ondanks het verlies van haar dochter Daniëlle probeert Willeke Alberti zich kranig te houden, zo staat in Party te lezen. 

Gelukkig heeft Willeke iets waar ze zich ontzettend aan kan optrekken, namelijk aan zingen en aan haar kleinkinderen. “Als ik zing vergeet ik alles, dan ben ik blij en gelukkig”, gaat ze van start. “Daarnaast ben ik dol op mijn kleinkinderen. In dat opzicht ben ik net mijn moeder, die zei ooit: ‘Als ik terugkom op aarde, dan graag als oma. Dan wil ik alleen nog maar spelletjes spelen met mijn kleinkinderen.’”

Uiteraard probeert Willeke haar kleinkinderen af en toe een levensles mee te geven, zoals dat je altijd aardig moet zijn voor een ander. De favoriete les van de zangeres is echter dat je een trap kunt opgaan in het leven, maar dat je moet beseffen dat je soms ook weer naar beneden moet. “Daar bedoel ik mee dat het leven soms ook minder mooie momenten kent”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten