De carrière van Wendy van Dijk lijkt zich al langer op een zijspoor te bevinden. Hoewel het tv-gezicht al lang niet meer de kijkcijfers haalt van haar Ushi-glorieperiode, heeft ze toch steeds de publieke opinie achter zich gehad. Helaas blijkt dit voor Wendy ondertussen verleden tijd te zijn, zo kunnen we opmaken uit een artikel dat verscheen in Party.

Tijdens een recente kijkerspoll op Mediacourant.nl werd gevraagd of het terecht is dat Wendy de 50-koppige ‘Televizier’ longlist niet heeft gehaald. Daarop gaf maar liefst 85% van de mensen aan dat dit absoluut terecht was en dat de tv-koningin van weleer op retour blijkt te zijn.

77% van de deelnemers geeft aan dat ze niet zitten wachten op een comeback van Wendy en nog eens 91% liet weten dat ze niet speciaal zouden afstemmen om een programma van haar te zien.

Erg pijnlijke en ontnuchterende resultaten voor de voormalige ster.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten