Maar de oproep werd massaal gehoord

Het leven van Rob de Nijs hing begin deze maand aan een zijden draadje. Hij werd in spoed opgenomen in het ziekenhuis en even werd gevreesd voor zijn leven. Een vrees die uiteindelijk ook terecht bleek te zijn

“We wisten niet precies wat er aan de hand was”, vertelt de vrouw van Rob, Henriëtte. “In de loop van de nacht bleek dat hij forse longembolieën had. Bij een longembolie is een bloedvat naar de longen afgesloten door een bloedpropje, waardoor verminderd zuurstof in het bloed kan komen. Het scheelde niet veel.”

Het leven van Rob hing aan een zijden draadje, maar nu is hij gelukkig terug thuis bij Henriëtte en hun zoontje Julius.

Henriëtte kreeg de voorbije periode veel steun van de fans van Rob. Ze lanceerde een oproep om een kaarsje te laten branden en dit massaal te delen op sociale media. Een oproep waar heel wat mensen op ingingen.

“Het was ‘een opwelling’ om mensen op te roepen een kaars te branden en dit te delen, maar de oproep kreeg veel gehoor. Het was zeer ontroerend en ik heb ook echt het idee dat dat hem heeft geholpen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten