Dat is een no-go voor hem

André Hazes is terug en niet alleen in Nederland. Ook in Vlaanderen maakt hij weer volop promo voor zichzelf en zijn nieuwe single. Maar ook voor zijn concerten die deze zomer en later dit jaar gepland staan.

In de ochtendshow ‘Goeiemorgen, morgen’ gepresenteerd door Peter Van de Veire en Kim Van Oncen zorgt het gesprek tussen de drie voor enkele vaak gekke opinies. Zo vertelt André over wat hij ’s ochtends liever niet doet..

“Kussen tijdens de ochtenddaad is een no-go! Na een goeie nacht slapen, vind ik een ochtendadem heel vies. Dat is voor mij echt gewoon een no-go! Ik snap ook niet dat mensen dat doen. Je draait allebei je hoofd weg en dan is het leuke er ook gewoon helemaal vanaf!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten