Nu Mathieu van der Poel de overwinning heeft behaald op het WK wielrennen is het volgens zijn vriendin Roxanne Bertels tijd voor een ander feestje. Meerbepaald een huwelijksfeest.

Roxanne heeft haar job als marketeer opgegeven om Mathieu overal ter wereld te kunnen volgen. “Ik doe alle  administratie en probeer ons huishouden op orde te houden. Ik heb gezocht naar een job die ik kon combineren met ons reizende leven, maar dat bleek heel moeilijk”, wist ze te vertellen in Nina en Story.

De twee kennen elkaar sinds 2018 en zijn sinds de eerste date onafscheidelijk. Aan kinderen denkt Roxanne nog niet, maar aan een huwelijk wel.

“Ik ben een beetje bang voor alle veranderingen die kinderen teweeg brengen. Ik heb een heel nauwe band met mijn moeder en schoonmoeder, maar als vrouw van een topsporter weet ik ook dat ik er voor een groot deel alleen voor sta.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten