Het is vandaag de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar voor Dré Hazes, het zoontje van Monique Westenberg en André Hazes. En voor Dré zal het een superspannende dag worden, want hij gaat heel veel nieuwe vrienden en vriendinnen leren kennen: Dré gaat namelijk naar een andere school.

“Alweer de laatste vakantiedag. We hebben het fijn gehad, ontspannen, geen gehaast en niks gedaan dat we niet wilden. Morgen begint een nieuw hoofdstuk voor onze kleine jongen, want hij gaat naar een nieuwe school en naar groep vier! De overstap naar een nieuwe school vond ik als ouder toch lastig, maar merk aan hem dat hij er zelf erg naar uitkijkt”, schrijft Monique Instagram.

Heel wat mensen denken dat de nieuwe school te maken heeft met het feit dat het gezin deze week voor de rechter moet verschijnen nadat zij met hun zoontje in de loop van het schooljaar – zonder toestemming trouwens – op vakantie gingen. Het koppel riskeert hiervoor een flinke bolwassing én een boete.

Monique laat weten dat de klacht niets te maken heeft met de nieuwe school. “Het gaat voornamelijk om de verbinding met de leerkracht omdat dat echt te veel wisseling was voor hem. 12 in 2,5 jaar is echt niet te doen. Nu krijgt hij een meester en dat is ook heel fijn”, stelt zij.

“Dré kon niet zijn wie hij is en hij wilde zelf graag naar een andere school. Zijn wendag was in ieder geval heel positief voor de vakantie”, reageert zij verder. Nou, dan hopen wij dat die eerste echte schooldag en alle andere dagen ook positief uitdraaien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten