Gravin Eloise van Oranje zou al twee jaar een vaste vriend hebben, maar hij heeft nog nooit zijn publieke opwachting gemaakt.

Onlangs zou de mysterieuze vriend van Eloise toch gespot zijn op het zeilschip van prinses Beatrix, zo staat in Party te lezen.

Haar moeder, prinses Laurentien wou niet bevestigen dat de onbekende man op het schip inderdaad de vriend van Eloise was. “Dat laat ik vooral aan Eloise”, vertelt een bezorgde moeder. “Ik laat de verhalen aan de mensen om wie het gaat en dat ga ik me zeker niet toe-eigenen. Zeker niet bij mijn kinderen, die al volwassen zijn.”

Ondertussen werd door het management van de gravin bevestigd dat de jongeman aan boord inderdaad haar grote liefde is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten