De dag van vandaag komen er steeds meer en meer zangers in het nieuws die een misstap hebben begaan in hun relatie. Zangers als Waylon en Niels zouden zijn vreemdgegaan. De verleiding binnen het vak is groot en sommigen kunnen er maar moeilijk aan weerstaan.

Wie er wel aan kan weerstaan is Vinzzent. Hij heeft er geen enkele moeite mee om de verleiding van het vrouwelijk schoon te negeren.

“Ik ben daar niet gevoelig voor. Daarnaast ben ik ook oud en wijs genoeg om te weten dat als ik dingen ga doen die niet kunnen, de gevolgen groot zijn en je er een prijs voor betaalt. Ik heb een relatie en als ik wel dat soort dingen wil doen, had ik vrijgezel moeten blijven”, klinkt het in Party.

Maar ook aan andere dingen, zoals drank en drugs, heeft Vinzzent zich nooit schuldig gemaakt. En ook op gebied van geld is iedereen altijd netjes behandeld geweest.

“Op liefdesgebied is het mij wel één keer overkomen dat ik stoms heb gedaan en zoals gezegd: de gevolgen zijn dan erg groot. Als je verliefd wordt op iemand anders, dan stort je hele wereld in en moet je weken, soms jaren bijkomen om dat verdriet te verwerken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten