Maxim Froger, de zoon van René, werkt volop aan zijn grote doorbraak, niet eenvoudig zo vertelt hij aan Weekend. “Tegenwoordig is het moeilijk om ertussen te komen, want op elke hoek van de straat heb je wel een zanger die liedjes maakt.”

De jonge zanger geeft het aan dat je als “zoon van”, gemakkelijker ergens binnenkomt maar dat het ook moeilijker is op bepaalde vlakken. “Als je ergens komt, moet je wel meteen zo goed zijn als je vader, want anders vinden mensen je al gauw een slechte zanger.”

Uiteraard beseft Maxim dat hij enorm grote schoenen heeft te vullen. Renée gaat namelijk al naar zijn 60ste stadionconcert.

Hoewel dit ook een grote droom is van Maxim is hij er zich van bewust dat dit bijna onrealistisch is. “Om überhaupt de Johan Cruijff ArenA vol te krijgen, is al bijna onmogelijk. Veel zangers doen tegenwoordig de Ziggo Dome, maar die past zes keer in de ArenA”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten