Ben Cramer heeft de mooie leeftijd van 75 jaar bereikt, en voelt zich nog altijd prima. Hij geniet nog volop van het leven en hij is blij dat hij nog zoveel kan en mag doen. Maar hij hoopt toch nog enkele jaren door te kunnen gaan en zo oud te kunnen worden als zijn broer.

“Het lijkt me wel hartstikke leuk, maar het hangt er natuurlijk wel vanaf op welke manier. Als ik krakkemikkig word, dan haak ik af. Ik lees en hoor wel eens wat over mensen die hun euthanasieverklaring op orde hebben. Ik loop daar niet mee rond, maar ik kan me voorstellen, dat als je erg hulpbehoevend bent, pijn hebt, iedereen om je heen hebt verloren en vrijwel niets meer kan… dan snap ik dat je eruit wil stappen”, zegt Ben in Party.

De zanger wil graag benadrukken dat hij zich zelf niet in zo’n situatie bevindt. Hij voelt zich nog altijd meer dan goed en is in goed gezelschap van zijn vrouw Carla.

“En ik kan nog doen wat ik graag doe: zingen. Maar als ik me verplaats in anderen die er minder aan toe zijn, die bijvoorbeeld dement worden en zichzelf achteruit zien gaan, kan ik me die euthanasieverklaring goed voorstellen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten