Haar man Guus overleed in 2017.

Op 3 maart 2017 moest musicalster Simone Kleinsma afscheid nemen van haar grote liefde televisieregisseur Guus Verstraete jr., nadat hij onverwachts op 69—jarige leeftijd overleed.

Dankzij de onvoorwaardelijke steun en liefde van vrienden, Guus dochters en hun gezinnen, vond ze de kracht om door te gaan. En nadat het rauwe verdriet was verdwenen, kon ze in de zomer van 2021 weer echt genieten.

Voor een nieuwe liefde zei ze toen echter niet open te staan. Maar inmiddels sluit ze een nieuwe partner niet langer uit. Ze is er niet driftig mee bezig, vertelt ze: “Maar ik zeg nooit nooit”, citeert Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten