In juni 2018 kocht ‘Temptation Island: Love or Leave’-presentatrice Monica Geuze een bovenwoning met voetballer Lars Veldwijk. Een maand later verwelkomden ze er hun dochtertje Zara-Lizzy.

Helaas, amper een jaar later ging het koppel al uit elkaar. Monica probeerde hun scheidingshuis twee jaar geleden al eens te verkopen voor 695.000 euro. Maar zonder succes. Vervolgens besloot ze het te verhuren, maar nu zet ze het dus opnieuw te koop voor de verlaagde prijs van 648.000 euro schrijft Weekend.

Voor deze prijs krijgen potentiële kopers een luxueuze bovenwoning met twee slaapkamers en een riant dakterras van maar liefst 156 vierkante meter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten