Ze verloor veel mensen op korte tijd

Voorbije maanden waren erg lastig voor Trijntje Oosterhuis. Ze moest afscheid nemen van haar vader Huub en ze wilde eigenlijk haar 50ste verjaardag begin februari niet vieren. Gelukkige veranderde ze ook heel snel weer van gedacht.

“Ik voel me heel dankbaar voor wat ik heb. Maar ik merk wel dat je in de orde van de familieopstelling een rang opschuift. Dat is confronterend”, citeert Story Trijntje in Nouveau.

Ook de ouders van haar partner Alvin zijn recent overleden en dat merkt Oosterhuis wel aan hun leven. Het wordt allemaal een beetje anders.

Op 9 april overleed haar vader en Trijntje en haar broer Tjeerd brachten tijdens de afscheidsplechtigheid een mooi eerbetoon aan hun vader. Ze zongen samen het nummer ‘Lied van de Zevende Dag’, een nummer uit de laatste songtekst die Huub Oosterhuis maakte.

“Hij laat diepe sporen na in de levens van velen. Ondanks het grote verdriet is ons hart vervuld met liefde en dankbaarheid voor alle mooie momenten die we van onze inspirerende en liefdevolle vader hebben meegekregen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten