Nu het Eurovisiesongfestival er volledig op zit, hebben we ook zicht op wat Mia en Dion voor ons land gedaan hebben tijdens hun halve finale. En wat blijkt? Het was verre van goed.

In hun halve finale eindigden Mia en Dion op de 13e plaats van in totaal 15 landen. Nederland kreeg 7 punten van in totaal 5 landen: Azerbeidzjan, Moldavië, Noorwegen, Portugal en Zweden.

Als we er de uitslag van de tweede halve finale bijhalen, dan zou Nederland op de 26ste plaats van in totaal 31 landen eindigen. Een resultaat waar niemand tevreden mee kan zijn.

Na de schitterende prestatie van Duncan Laurence een nieuwe afgang voor Nederland op het Eurovisiesongfestival. Misschien stunten wij volgend jaar wel en wint Nederland zodat het liedjesfestival in 2025 in Nederland georganiseerd kan worden, precies op de 50ste verjaardag van de overwinning van ‘Ding-a-dong’ van Teach-in. Dat nummer kent iedereen nog, hoe heette het nummer van Mia en Dion nu alweer?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Een reactie achterlaten