Ze zingen nu samen een nummer

In september is de Ahoy in Rotterdam the place to be. Dan is het tijd voor één van de grootste feestjes van het jaar: ‘De Bevers Live’. John de Bever en zijn man Kees nodige alle fans uit voor een onvergetelijke avond in aanwezigheid van heel wat bekende gasten.

Één van die gasten is de partijleider van de BoerBurgerBeweging, Caroline Van der Plas. John leerde haar kennen zo’n anderhalf jaar geleden.

“Ik ontmoette haar voor het eerst toen we te gast waren bij ‘Beau’. Ik weet daardoor dat Caroline altijd naar ‘De Bevers’ kijkt en daarom leek het mij leuk dat zij zou aankondigen dat er een twee show van ‘De Bevers Live’ plaatsvindt”, begint John in Party.

Caroline was meteen erg enthousiast over dit voorstel, maar had zelf ook een vraag. Ze wilde zelf namelijk erg graag te gast zijn tijdens de shows.

“Ik vind het supermooi dat zij erbij is, want ongeacht wat je stemt: heel Nederland houdt van Caroline van der Plas. John heeft haar toen gebeld en ze zei natuurlijk meteen ‘ja’”, klinkt het bij Kees.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten