Zij lieten er geen gras over groeien

Begin 2009 ontmoetten topmodel Doutzen Kroes en haar man dj Sunnery James elkaar voor het eerst. In tegenstelling tot wat het cliché wil, bleek Doutzen degene te zijn die er helemaal voor ging.

Om er zeker van te zijn dat Sunnery haar zeker zou bellen bezorgde ze hem maar liefst ál haar contactgegevens. Een tactiek die duidelijk bleek te werken, zo lezen we in Story.

Amper vijf maanden na hun eerste date deed de dj zijn vrouw al een huwelijksaanzoek en nog datzelfde jaar kondigde Doutzen aan zwanger te zijn en in november 2010 stapten ze – nog voor de geboorte van hun oudste zoon Phyllon – in het huwelijksbootje.

Intussen zijn we bijna dertien jaar verder en werd hun huwelijksgeluk nog uitgebreid met dochter Myllena. Sunnery en Doutzen zijn ook nog steeds dolgelukkig samen.

Op haar YouTube-kanaal omschreef Kroes hun relatie als volgt: “Onze relatie is gebaseerd op passie. We zijn erg verschillend, maar juist dat werkt. Sunnery is áltijd opgewekt. Dat is heerlijk maar ook vermoeiend.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten