Tino Martin lijkt wel de ideale schoonzoon. Onder meer op gebied van vrouwen dan toch. Hij heeft heel wat wijsheid van zijn moeder meegekregen.

“Je moet lief zijn voor een meisje en je lost in het leven niets op met agressie of ruzie. Ik ben helemaal niet van het geweld”, vertelt hij aan Libelle.

Hij heeft altijd een mooie jeugd gehad, onder meer dankzij zijn moeder en koestert nog vele mooie herinneringen aan die jeugd. Maar eentje springt er toch bovenuit.

“Ik was als kind groot fan van René Froger en onder de kerstboom lagen er kaartjes voor zijn concert in de Kuip. In de Kuip keek ik om me heen en viel het kwartje: dit wil ik ook. Die droom om zelf artiest te worden is daar aangewakkerd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten