Iedereen heeft iets in zijn of haar leven waar hij erg trots op is. Ook presentator Ruben Nicolai heeft dat en hij moet er niet lang over nadenken wat dat is.

“Lekker cliché, mijn twee dochters. Als we in een restaurant zitten en keihard lachen waardoor mensen aan andere tafels geïrriteerd opkijken, ben ik heel erg trots”, lacht Ruben in Libelle.

Ruben is een erg getalenteerd presentator, maar er zijn toch nog talenten die Ruben graag had gehad. 

“Ik wou dat ik beter kon voetballen en pianospelen, maar ook vroeg opstaan en koken zonder stress. Als er meer dan één pan opstaat, weten de kinderen dat ze me niets moeten vragen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten