Caroline van Eeden, de voormalige beste vriendin van Martien Meiland, doet heel wat stof opwaaien.

Zo vertelt ze in Weekend dat ze tot op de dag van vandaag zwijgplicht heeft over alles wat betrekking heeft tot Talpa en de familie Meiland.

“Er stond een boete van 10.000 euro in het aanvankelijke contract”, gaat Caroline van start. “Ik wilde die boeteclausule eruit hebben, want ik wilde mezelf kunnen verdedigen. Die ging eruit, maar wat bleef is dat ik een zwijgplicht heb.”

Toch heeft Caroline besloten om niet langer te zwijgen en de donkere kant van de familie Meiland naar buiten te brengen. “Als ze me nu aan willen klagen, doen ze hun best maar. Van een kale kip kun je niet plukken”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten