Marco Bakker blikt tevreden terug op zijn deelname aan Beste Zangers, dat kunnen we althans opmaken uit het interview dat de zanger heeft gegeven aan Party. Het is duidelijk dat Marco het ijzer wil smeden terwijl het heet is en is daarom druk bezig met de voorbereidingen van zijn nieuwe theatershow die in het voorjaar te zien zal zijn.

De reporter van Party wou echter ook weten wat de rest van het jaar voor Marco nog in petto heeft.

“Hier en daar wat concerten, dus gewoon blijven werken”, gaat de zanger van start. “Binnenkort gaan we weer even een weekje naar ons huis in Frankrijk om daar de tuin te onderhouden en een beetje te genieten.”

De zanger blikt ook al even vooruit naar de kerstdagen waar een aantal kerstconcerten op de agenda staan. De kerstdagen zelf houdt Marco echter vrij. “Dan zetten we een boompje neer en trekken we een flesje wijn open. Maar dat laatste hoeft niet alleen met kerstmis”, rondt hij al lachend af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten