Het zit zanger George Baker niet echt mee. Nadat hij eerst anderhalf jaar uit de running was ten gevolge van een aanslepende coronabesmetting, moet hij nu alweer noodgedwongen wegblijven van het podium.

En dat heeft alles te maken met zijn rechteroor dat het wat laat afweten. Dat lezen we in Party. Wat is er precies aan de hand?

“Ik kan in dat oor niet goed meer horen in welke toonsoort een liedje staat”, vertelt de zanger. “Het is net alsof er een prop in mijn oor zit.” Alleen hebben verschillende onderzoeken al uitgewezen dat er medisch gezien niets mis lijkt te zijn met zijn oor. Maar George geeft niet op, en blijft naar een oorzaak én een oplossing zoeken tot hij iets gevonden heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten