Haar verleden van drankverslaving leverde zangeres Bonnie St. Claire in het verleden weleens wat meer negatieve media-aandacht op. Gelukkig heeft ze dat verleden inmiddels ver achter zich gelaten. Zelfs zo ver dat er tegenwoordig interviews met haar worden gehouden waarin dat onderwerp helemaal niet meer wordt aangesneden.

Al vertelt ze tegenover Party dat ze eigenlijk ook wel altijd goed met al die media-aandacht heeft kunnen omgaan. Zowel met de positieve als de negatieve. “Ik heb in die meer dan 55 jaar als zangeres geleerd dat er altijd wel iets kan gebeuren dat in je nadeel is. Daar wordt dan over geschreven en gesproken, maar ondanks dat het dan even narigheid oplevert, hoeft het op de langere termijn niet alleen maar te betekenen dat die aandacht slecht voor je was. Je komt immers toch maar weer even in de spotlights te staan”, klinkt het nuchter bij Bonnie.

“Begrijp me goed”, gaat ze verder, “ik kom ook liever in het nieuws met iets positiefs! Maar ook met de negatieve berichtgeving heb ik leren omgaan. En daarna moet je weer dóór als artiest”, meent Bonnie. Dat is mij in het leven tot nu toe altijd best wel goed gelukt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten