Onlangs raakte bekend dat Snollebollekes-frontman en SBS6-presentator Rob Kemps en zijn vriendin Miriam Swinkels een punt zetten achter hun relatie.

Een liefdesbreuk is altijd verdrietig en pijnlijk, maar voor Miriam is het dat in dit geval nog eens extra. Zij blijft namelijk achter in een hachelijke positie.

Weekend ontdekte namelijk dat de villa van zo’n 740.000 euro waar zij en Rob samenwoonden uitsluitend op zijn naam staat. Dit betekent dat het Miriam is die op zoek mag naar een nieuwe woonst voor zichzelf, hun twee kinderen en haar kinderen uit een eerdere relatie.

Ook op partneralimentatie hoeft ze niet te rekenen. Zij en Rob waren immers niet getrouwd. Hij moet haar dus enkel een bijdrage voor de kinderen betalen.

Zodoende heeft Miriam vooralsnog financieel het nakijken bij deze jammerlijke breuk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten