Zij debuteerde in aflevering 1

Het zijn heftige tijden voor actrice Jette van der Meij, of toch althans voor haar personage Laura Selmhorst.

Vorige zomer kreeg Laura namelijk te horen dat ze aan de ziekte van Parkinson lijdt. Jette is het als actrice gewend om zich in te leven in allerlei situaties, maar zich verplaatsen in iemand met deze ernstige hersenaandoening vond ze ontzettend heftig. Het liet haar ook privé niet los: “Voor het ParkinsonFonds ging ik naar een bijeenkomst waar ook twintigers waren die de ziekte hebben,” aldus van der Meij in Story. “Heel aangrijpend. Ook zo dapper als je ziet hoe ze ermee omgaan. Als je dat ziet tel je je zegeningen.”

Vraag is of met de ziekte van haar personage Laura voorzichtig op een exit wordt aangestuurd. Een vraag waarop Jette geen sluitend antwoord kon geven: “Maar ik weet natuurlijk ook dat ik ouder word en dat het een keer gaat gebeuren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten