Ria Valk vertelt in Party dat ze drie grote wensen als zangeres had. De eerste was optreden met de Toppers, een wens die ze in 2018 in vervulling zag gaan. Daarnaast had ze ook het genoegen om te mogen optreden bij de Zwarte Cross én sinds kort is ook haar laatste wens in vervulling gegaan.

“Kortgeleden heb ik in het voorprogramma van Chantals Pyjama Party in de Ziggo Dome gestaan”, gaat Ria van start. “Iemand had als wens dat ik ‘Oma wil een toyboy’ zou zingen en dat heb ik gedaan. Voor mij was de Ziggo Dome een wens omdat ik daar nog nooit had gestaan.”

De zangeres vindt het heerlijk dat ze op haar leeftijd nog altijd mag doen wat ze graag doet, namelijk zingen. “Op mijn zeventiende deed ik mee aan een talentenjacht waar naar de Nederlandse Elvis Presley werd gezocht. Ik werd en tieneridool en dacht dat het na drie jaar wel over zou zijn. Ik had nooit gedacht dat ik op mijn leeftijd nog gevraagd zou worden. Ik vind het wel lachen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten