In Party staat te lezen hoe een aantal BN’ers de eerste maanden na de geboorte van hun zoon of dochter ervaarden. Bij Bridget Maasland was dit een erg verwarrende periode, zo geeft de presentatrice aan.

Slechts tien maanden na de geboorte van haar zoontje Mees besloot haar partner Pepijn Padberg zijn gezin te verlaten voor een andere vrouw. Een beslissing die Bridget onmiddellijk van haar grote roze wolk duwde.

“Het was een moeilijke tijd”, gaat de presentatrice van start. “Het verdriet, het gevoel van falen, maar daarnaast ook het geluk om Mees die toen natuurlijk nog heel klein was. Het maakte het allemaal heel verwarrend.”

Bridget heeft zelfs een tijdje een kinderpsycholoog bezocht zonder haar zoontje. “Ik wilde weten of ik het goed aanpakte. Uiteindelijk bleek dat gelukkig zo te zijn. Dat heeft mij veel rust gegeven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten