Mentale gezondheid bespreekbaar maken, dat is een zaak waarvoor menig bekende Nederlanders zich wil inzetten. Ook René van der Gijp is hier grote voorstander van, zo valt in Story te lezen.

In 2011 ging de voetbalanalist namelijk zelf door een erg donkere periode, zo schrijft hij in zijn boek “Gijp”. “Van het ene op het andere moment was ik van de wereld. Het was zo eng dat ik op de grond ging liggen.”

René geeft aan dat hij tweeënhalve week zo hard heeft afgezien dat hij dacht dat hij ging sterven en nooit meer de oude zou kunnen worden. Het omslagpunt kwam echter toen hij besloot om mentaal en fysiek sterker te worden.

“Vanaf het moment dat ik weer om mezelf kon lachen, wist ik dat ik op de goede weg terug was”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten