Het zijn geen gemakkelijke jaren geweest voor Marco Borsato, als klap op de vuurpijl komt daar sinds kort ook nog de dagvaarding van de rechter bij omwille van vermoedelijke ontucht met een minderjarige.

Toch heeft de zanger de afgelopen periode ook erg veel steun mogen ontvangen van collega’s, zo valt in Party te lezen.

Zo liet Wolter Kroes vorig jaar nog optekenen dat hij geen snars gelooft van het hele Borsato-verhaal. Sinds bekend is geworden dat het Openbaar Ministerie Marco gaat vervolgen, geeft Wolter aan dat hij er niets meer over gaat zeggen tot de uitspraak van de rechter bekend is.

Volkszanger Dario vindt het dan weer erg dat Marco ondertussen al twee jaar gestraft is voor zaken die nog niet zijn bewezen. Toch laat de volkszanger één ding duidelijk wezen: “Als straks blijkt dat Marco zijn handen wel gebrand heeft, mag hij van mij zwaar gestraft worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten