René Froger en zijn gezin zijn voor de opnames van hun nieuwe programma “De Frogers: Happy Campers” twee weken gaan kamperen in Engeland.”

“Het was écht geweldig om daar met de familie heen te gaan”, gaat René van start in Weekend. Je hebt natuurlijk elke dag camera’s om je heen, maar we zien dat niet als werk. Je hebt de vakantie van je leven en het wordt ook nog opgenomen!”

Het hoogtepunt van de reis was voor René zonder twijfel dat hij elke avond met zijn gezin kon doorbrengen maar toch vond hij het ook enorm leuk dat zijn kinderen hem gelijk gaven wanneer hij zei dat Engeland best een mooi land is.

“De eerste week was het weer niet zo super” gaat de zanger verder. “De tweede week was het fantastisch, dus toen hebben we Engeland echt kunnen laten zien!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten